donderdag 28 maart 2024

INHOUD EN ROUTES PROMOTOR 7/2017

TankTasTocht 6: Noord-Holland

Noord-Holland is een provincie van duinen, polders en veenweidegebieden. En er is water, heel veel water en schilderachtige dorpjes. Maar ook op de motor kom je er aan je trekken.

TRACER TRACKS #4: De Groene ruimte

In het dichtstbevolkte gebied van Nederland kun je urenlang rijden door een groene oase met bochten en meren. Vrachtwagenchauffeur Bob van Wageningen laat zien hoe. Op de motor uiteraard.

Spanje: Viva Al-Andalus

Sint Maarten en Nicolaas, Kerst, Oud & Nieuw en vooral die ellenlange sombere, donkere, troosteloze, natte en bovenal motorloze winter liggen in het verschiet. Maar nu nog even niet. In Andalusië is het begin november nog volop zomers en lijkt alle winterellende heel ver weg. En dat op een weg die 1.818 kilometer aan bochten kent.

Italië: Monti Lessini

Het is vast toeval dat er aan de rand van de Monti Lessini een bochtige weg loopt die het startnummer 46 van Valentino Rossi draagt. Maar ook verder belooft de tamelijk onbekende streek boven Verona in Italië meesterlijke motorverhalen.

Tekst en foto’s Klaus H. Daams

Zweden: de Wildernisweg

In een uithoek van Zweden ligt een wildernis waar de bevolkingsdichtheid minimaal is en de berendichtheid maximaal. Er doorheen loopt een van ’s lands mooiste wegen. Jan Dirk Onrust gaat op zoek naar beren op de Wildernisweg.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen