TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

De eerste Promotor van 2017 is een feit. En wij zijn er zeer trots op. Daarom: laat ons weten wat jij er van vindt: redactie@pitemedia.nl

De Promotorsite is nog ‘onder constructie’. We mikken ergens rond mei, juni de site in volle glorie klaar te hebben. Waarom het zolang duurt? De komende maanden zijn beredruk met motorintroducties enzo. Dan schiet de tijd die we in de site kunnen stoppen erbij in. Maar in de eerste beloven we dat je routes kunt downloaden. Da’s een belofte die we nakomen.

TracerTracks: 3 GPS routes door het Westland

Wie beweert dat je in het Westland niet fijn kunt toeren, is er nooit geweest of heeft van horen zeggen dat het niks is. Dennis (BMW R1150 RT) en Elly (Ducati M695) zijn een andere mening toegedaan. En dat bewijzen ze met drie routes: de grote Westlandroute (139 km), de kleine Westlandroute (88 km) en de lege Westlandroute (75 km). Drie routes zelf te rijden.

Download de routes

De groene route tussen het Zwarte Woud en de Vogezen

De Grüne Strassen of de Route Vert is een aantrekkelijke route door het Zwarte Woud, Elzas en Vogezen. Aantrekkelijk voor motorrijders, maar ook aantrekkelijk vanwege het landschap. De Groene Route levert je een dynamische beleving van Frans-Duitse vriendschap en cultuur. Weiger je af te stappen, dan is de route boven alles geweldig toeren.

Download de route

De Motorpas van Tirol: Motormuseum op de Timmelsjoch

Met een nieuw, groots motormuseum en een aantal monumenten wordt het nog maar eens onderstreept. De Timmelsjoch is dé Motorpas!

Er zijn drie passen om van Tirol naar Italië te komen. In het oosten ligt de pas voor vrachtwagens, de Brennerpas. De westelijke Reschenpas is al beter, vooral omdat die de aanloop naar de Stelvio vormt. Maar de pas die wij moeten hebben, ligt ertussenin en is bijna net zo hoog als de andere twee bij elkaar. De Timmelsjoch van 2509 m, die ook nog eens wordt ingeklemd door een paar joekels van boven de drie kilometer. Maar er liggen nog een paar mooie passen in de buurt, zoals de Ötztaler Gletscherstrasse, de Kaunertaler Gletscherstrasse en als je een rondje rijdt, pik je en passant ook de Stelvio me.

Download de routes

Zuidwest-Noorwegen: Wilde Wegen

Onze klassieke Noorwegenreis krijgt dit jaar een spannende uitbreiding. We doen uitgebreid de Hardangervidda aan, waar de verhalen al net zo bijzonder zijn als de wegen.

Download de route

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Bayard
Suzuki
BMW
MACNA
TT Circuit Assen
Kushitani
KTM
Harley-Davidson
Ducati
Husqvarna
Bovag
Moto Guzzi
Nolan
Indian
Bridgestone
Aprilia
Caberg
HJC
KNMV
Ik wil van mijn motorfiets af
Kawasaki
Honda
Triumph
Difi
MotoPort
Schuberth
Arai
Dane