TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

21 mei: Promotor Clubdag Vijfhuizen

Promotor bestaat 25 jaar en dat vieren we met onze eerste Clubdag. In Vijfhuizen. Om je en idee te geven van deze dag: hou het op Main Street in de Polder.

[ Het programma & regel je toegang ]

Wild Atlantic Way

Legendarische kustwegen als de Pacific Coast Highway (USA), Clarens Drive (SA) en de Great Ocean Drive (AU) hebben er ineens een concurrent bij: de Ierse Wild Atlantic Way. De nieuweling is veruit de langste ter wereld. Maar is het ook de mooiste? En is het wel een kustweg?

[ Download de route ]


Promotor Primavera 2017

Aan de zwier zwier zwier, langs de rivier vier vier. Vier? Nee drie. De IJssel, Nederrijn en vooral de Waal. We doen ze allemaal tijdens de Primavera van 2017.

[ DOWNLOAD DE ROUTE ]


De Tsjechische bergen

56 toppen van meer dan duizend meter telt het Hrubý Jeseník-gebergte, een nog altijd vrij onbekende regio in het noordoosten van Tsjechië met heerlijke bochten en, als je er de tijd voor neemt, heilzame warm- waterbronnen.

[ Download de route ]


Tanktastocht # 1 Bodegraven - Schoonhoven, 18 en 26 maart

Het is maart! De lente is nakende en de winter zijn we al weer vergeten. Maar maart is ook de maand van de eerste TankTasTocht van 2017. We rijden van Bodegraven heel klassiek naar Schoonhoven. Je doet toch ook mee?

[ Download de route ]

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Husqvarna
MACNA
Caberg
Harley-Davidson
Dane
Kawasaki
Aprilia
Moto Guzzi
MotoPort
Schuberth
Arai
Ducati
KTM
Nolan
Indian
KNMV
BMW
Bridgestone
Suzuki
Honda
Bovag
Triumph
Kushitani
Bayard
Ik wil van mijn motorfiets af
Difi
TT Circuit Assen
HJC