TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Motornieuws

 • Inhoud en routes Promotor 8/2017
  Promotor 8 2017

  Inhoud en routes Promotor 8/2017

  Tanktastocht #7 Drenthe/Overijssel: 30 september en 8 oktober (Spier-Meppel) Drenthe is meer dan hunebedden. Hoewel de provincie 54 van deze 5.000 jaar oude steenhopen telt, komen we er geen een tegen. We willen wel eens wat anders, zoals heide, moerassen, bossen en… de heerlijkste motorweggetjes. [LEES VERDER] KouwePotenTocht 2017 Route Napoleon Geen enkele koning, keizer, poli…

 • Inhoud en routes Promotor 7/2017
  Promotor 7 2017

  Inhoud en routes Promotor 7/2017

  TankTasTocht 6: Noord-Holland 9 en 17 september (Alkmaar - Alkmaar) Noord-Holland is een provincie van duinen, polders en veenweidegebieden. En er is water, heel veel water en schilderachtige dorpjes. Maar ook op de motor kom je er aan je trekken. Vanuit de Randstad zit je er zo. Na de Coentunnel nog een stukje snelweg en je rijdt door het weiland dat ook wel Noord-Holland heet. Overdreven natuurlijk, maar leg een inwoner van pak ‘m beet New Delhi maar eens uit dat het op 5 kilometer van het centrum van Amsterdam ineens een stuk rustiger wordt.

 • Inhoud en routes Promotor 6/2017
  Promotor 6 2017

  Inhoud en routes Promotor 6/2017

  TracerTracks #3 Rondje Twente met een tukker Brandhout met een duivel erin, smokkelpaden, duistere bossen, heuvels met uitzicht tot ver over de grens. Twente is als een spannend jongensboek. Tukker Jacob Westerburger, die er al reed toen de meesten van ons nog moesten leren lezen, geeft een rondleiding. [ LEES VERDER ] TankTasTocht #5: Rondje Groningen Wist je dat Groningen Polderland een van de oudste cultuurlandschappen heeft van Europa? Ja, en zelfs heel veel meren. Zou je niet verwachten toch?

 • Inhoud en routes Promotor 5/2017
  Promotor 5 2017

  Inhoud en routes Promotor 5/2017

  [ PROMOTOR REIZEN IN JULI & AUGUSTUS ] Tanktastocht # 4 Rondje Vulkaan Eifel 24 juni en 2 juli (Slenaken - Vaals) Stel je eigen motorweekendje samen, zoek zelf ergens langs de route of bij het startpunt in Slenaken een hotelletje. [ Lees verder ] Amsterdamse koeientocht Voor Tracer Tracks #2 gaan we diep de provincie in. Met een Amsterdammer rijden we een rondje Amsterdam.

 • Inhoud en routes Promotor 4/2017
  Promotor 4 2017

  Inhoud en routes Promotor 4/2017

  Tracer Tracks Frank’s gedenkwaardige Zeelandroute Echte motorweggetjes zijn schaars in Zeeland. Nee hoor, schreef lezer - en Zeeuw - Frank Böseler en hij maakte een gedenkwaardige route. En dat heeft niet alleen met bochtjes te maken, maar ook met het verhaal van Frank zelf. Dit is het eerste deel van een korte serie lezersroutes: Tracer Tracks. [ LEES VERDER ] Promotor Clubtocht Langstedagtocht 2017 The Big Country …

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Husqvarna
Ik wil van mijn motorfiets af
Arai
Bayard
BMW
Suzuki
Kawasaki
Ducati
KNMV
Difi
Kushitani
Moto Guzzi
Dane
Caberg
Aprilia
Nolan
Bovag
Indian
Honda
Schuberth
Triumph
Harley-Davidson
HJC
MotoPort
KTM
TT Circuit Assen
Bridgestone
MACNA