TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Motornieuws

 • Inhoud en routes Promotor 9/2017
  Inhoud Promotor 9-2017

  Inhoud en routes Promotor 9/2017

  [PROMOTOR 9 LOS KOPEN? BESTEL ‘M IN ONZE KIOSK!] TracerTracks West-Friesland: Elfendertigdorpentocht Friesland heeft de Tocht der Tochten, maar is er ook nog wat anders te rijden dan door de Elf Steden? Gert Huttema vond van wel en maakte een Elfendertigdorpentocht. [LEES VERDER] 500 Jaar Maarten Luther Rebel tegen wil en dank …

 • Inhoud en routes Promotor 8/2017
  Promotor 8 2017

  Inhoud en routes Promotor 8/2017

  [Promotor 8 los kopen? Bestel ‘m in onze kiosk!] Tanktastocht #7 Drenthe/Overijssel: 30 september en 8 oktober (Spier-Meppel) Drenthe is meer dan hunebedden. Hoewel de provincie 54 van deze 5.000 jaar oude steenhopen telt, komen we er geen een tegen. We willen wel eens wat anders, zoals heide, moerassen, bossen en… de heerlijkste motorweggetjes. [LEES VERDER] KouwePotenTocht 2017

 • Inhoud en routes Promotor 7/2017
  Promotor 7 2017

  Inhoud en routes Promotor 7/2017

  TankTasTocht 6: Noord-Holland 9 en 17 september (Alkmaar - Alkmaar) Noord-Holland is een provincie van duinen, polders en veenweidegebieden. En er is water, heel veel water en schilderachtige dorpjes. Maar ook op de motor kom je er aan je trekken. Vanuit de Randstad zit je er zo. Na de Coentunnel nog een stukje snelweg en je rijdt door het weiland dat ook wel Noord-Holland heet. Overdreven natuurlijk, maar leg een inwoner van pak ‘m beet New Delhi maar eens uit dat het op 5 kilometer van het centrum van Amsterdam ineens een stuk rustiger wordt.

 • Inhoud en routes Promotor 6/2017
  Promotor 6 2017

  Inhoud en routes Promotor 6/2017

  TracerTracks #3 Rondje Twente met een tukker Brandhout met een duivel erin, smokkelpaden, duistere bossen, heuvels met uitzicht tot ver over de grens. Twente is als een spannend jongensboek. Tukker Jacob Westerburger, die er al reed toen de meesten van ons nog moesten leren lezen, geeft een rondleiding. [ LEES VERDER ] TankTasTocht #5: Rondje Groningen Wist je dat Groningen Polderland een van de oudste cultuurlandschappen heeft van Europa? Ja, en zelfs heel veel meren. Zou je niet verwachten toch?

 • Inhoud en routes Promotor 5/2017
  Promotor 5 2017

  Inhoud en routes Promotor 5/2017

  [ PROMOTOR REIZEN IN JULI & AUGUSTUS ] Tanktastocht # 4 Rondje Vulkaan Eifel 24 juni en 2 juli (Slenaken - Vaals) Stel je eigen motorweekendje samen, zoek zelf ergens langs de route of bij het startpunt in Slenaken een hotelletje. [ Lees verder ] Amsterdamse koeientocht Voor Tracer Tracks #2 gaan we diep de provincie in. Met een Amsterdammer rijden we een rondje Amsterdam.

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Ducati
HJC
Honda
Moto Guzzi
Bayard
Indian
Husqvarna
Caberg
Ik wil van mijn motorfiets af
BMW
Dane
MACNA
Aprilia
Bovag
Harley-Davidson
Nolan
Triumph
TT Circuit Assen
Bridgestone
MotoPort
KNMV
Kushitani
Schuberth
KTM
Suzuki
Arai
Difi
Kawasaki