TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

TankTasTocht 7

Drenthe/Overijssel: 8 oktober (Spier-Meppel)

Drenthe is meer dan hunebedden. Hoewel de provincie 54 van deze 5.000 jaar oude steenhopen telt, komen we er geen een tegen. We willen wel eens wat anders, zoals heide, moerassen, bossen en… de heerlijkste motorweggetjes.

We starten in Spier. Dat ligt tegen het Nationaal Park Dwingelderveld aan, waar we over een kronkelweg doorheen rijden. Dan volgt Dwingeloo, bekend van de Sterrenwacht. Laten we links liggen. Liever tuffen we over stille wegen door naar Steenwijk om via de Basse en Paasloo zonder lawaai te maken langs het Nationaal Park de Weerribben te toeren. Dan volgas over de bochtige oude Zuiderzeedijk naar de fotostop in Blokzijl, bij Grand Café Prins Mauritshuis. Het Prins Mauritshuis was tot 1928 een weeshuis. Nu is het een restaurant en het ligt strak aan de havenkom. Na de stop gaan we verder naar Klooster en Zwartsluis. En onvermijdelijk naar het eindpunt van deze tanktastocht in Meppel.

Start: Van der Valk Spier, Oude Postweg 8, Spier. Fotostop: Op zaterdag 30 september en zondag 8 oktober bij Grand Café Prins Mauritshuis, Brouwerstraat 2, Blokzijl, tussen 12.00 en 15.00 uur. De foto’s publiceren we op onze facebookpagina @promotormotome.

TankTasTocht route in je mailbox?

Om het je gemakkelijk te maken sturen we maandelijks een TankTasTocht nieuwsbrief, met daarin een beschrijving van de tocht en de route. Wil je dat ook dan kun je je opgeven met het formuliertje dat via de url http://bit.ly/2rfxeAP te vinden is.

Wat is een TankTasTocht?

Een TankTasTocht - in de volksmond ook wel TTT - is een tocht in Nederland of net over de grens. Je hoeft je er niet voor op te geven en deelname is gratis. Je hebt alleen de gpx-route nodig, die op promotor.nl staat. Er- gens onderweg maak ik een foto van je op je motor.

[DOWNLOAD DE ROUTE]

[BEKIJK DE ROUTE]

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Bridgestone
Harley-Davidson
Aprilia
TT Circuit Assen
Schuberth
Husqvarna
BMW
Bovag
Arai
Ik wil van mijn motorfiets af
Dane
KTM
Ducati
Nolan
Triumph
MotoPort
Caberg
KNMV
Kushitani
HJC
Kawasaki
Honda
Bayard
MACNA
Indian
Suzuki
Difi
Moto Guzzi