TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

9 en 17 september (Alkmaar - Alkmaar)

Noord-Holland is een provincie van duinen, polders en veenweidegebieden. En er is water, heel veel water en schilderachtige dorpjes. Maar ook op de motor kom je er aan je trekken.

Vanuit de Randstad zit je er zo. Na de Coentunnel nog een stukje snelweg en je rijdt door het weiland dat ook wel Noord-Holland heet. Overdreven natuurlijk, maar leg een inwoner van pak ‘m beet New Delhi maar eens uit dat het op 5 kilometer van het centrum van Amsterdam ineens een stuk rustiger wordt.

De TankTasTocht start in Alkmaar, wat overigens een heel aardige centrum heeft met veel oude gebouwen uit de 16e en 17e Eeuw. We verlaten de Kaasstad in zuidelijke richting en zetten koers naar Egmond aan Zee. Vervolgens langs de Noordzeekust naar Bergen, Petten en Grote Keeten. En dan kom je vanzelf uit in Den Helder. Bij Restaurant Leuk zet ik je met je motor op de foto. Leuk ligt trouwens op de oude Rijkswerf, de vroegere scheepswerf van de Marine. De historische gebouwen zijn prachtig gerestaureerd. Na de stop rijd je o.a. via de Westfriesedijk - dat moet gewoon! - en een hele zwik andere dijkwegen via Oudesluis en Schagen weer terug naar Alkmaar.

Start: McDonalds Alkmaar, Robijnstraat 1.
Fotostop: Op zaterdag 9 en zondag 17 september bij Restaurant Leuk, Willemsoord 60a, Den Helder, tussen 12.00 en 15.00 uur.

De foto’s publiceren we op onze Facebookpagina @promotormotome

[DOWNLOAD DE ROUTE][BEKIJK DE ROUTE]

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Suzuki
Kushitani
Triumph
TT Circuit Assen
Bayard
Arai
Kawasaki
Husqvarna
MACNA
Ik wil van mijn motorfiets af
Harley-Davidson
Caberg
Nolan
Difi
KTM
Moto Guzzi
Bovag
HJC
Honda
Indian
MotoPort
Bridgestone
Dane
Aprilia
BMW
Ducati
Schuberth
KNMV