TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

9 en 17 september (Alkmaar - Alkmaar)

Noord-Holland is een provincie van duinen, polders en veenweidegebieden. En er is water, heel veel water en schilderachtige dorpjes. Maar ook op de motor kom je er aan je trekken.

Vanuit de Randstad zit je er zo. Na de Coentunnel nog een stukje snelweg en je rijdt door het weiland dat ook wel Noord-Holland heet. Overdreven natuurlijk, maar leg een inwoner van pak ‘m beet New Delhi maar eens uit dat het op 5 kilometer van het centrum van Amsterdam ineens een stuk rustiger wordt.

De TankTasTocht start in Alkmaar, wat overigens een heel aardige centrum heeft met veel oude gebouwen uit de 16e en 17e Eeuw. We verlaten de Kaasstad in zuidelijke richting en zetten koers naar Egmond aan Zee. Vervolgens langs de Noordzeekust naar Bergen, Petten en Grote Keeten. En dan kom je vanzelf uit in Den Helder. Bij Restaurant Leuk zet ik je met je motor op de foto. Leuk ligt trouwens op de oude Rijkswerf, de vroegere scheepswerf van de Marine. De historische gebouwen zijn prachtig gerestaureerd. Na de stop rijd je o.a. via de Westfriesedijk - dat moet gewoon! - en een hele zwik andere dijkwegen via Oudesluis en Schagen weer terug naar Alkmaar.

Start: McDonalds Alkmaar, Robijnstraat 1.
Fotostop: Op zaterdag 9 en zondag 17 september bij Restaurant Leuk, Willemsoord 60a, Den Helder, tussen 12.00 en 15.00 uur.

De foto’s publiceren we op onze Facebookpagina @promotormotome

[DOWNLOAD DE ROUTE][BEKIJK DE ROUTE]

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Arai
Moto Guzzi
TT Circuit Assen
Bovag
Husqvarna
Kawasaki
KTM
Ducati
Honda
Indian
Aprilia
Schuberth
BMW
Harley-Davidson
Suzuki
Nolan
Dane
MACNA
KNMV
Bridgestone
HJC
MotoPort
Kushitani
Triumph
Bayard
Caberg
Difi
Ik wil van mijn motorfiets af