TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

29 juli en 6 augustus (Groningen-Haren)

Wist je dat Groningen Polderland een van de oudste cultuurlandschappen heeft van Europa? Ja, en zelfs heel veel meren. Zou je niet verwachten toch?

Allemaal prachtig natuurlijk en mooi meegenomen, maar eerlijk gezegd rijden we niet 200 km voor alleen een mooie polder. Het gaat om de mooie motorweggetjes. En laat Groningen er daar nou ook heel veel van hebben. De TankTasTocht start in Groningen en dan gaat het gas er direct op en doe je plaatsjes aan als Ezinge, Aduard en Kleine Huisjes. Dit laatste gehuchtje telt maar liefst 80 inwoners. Na heel veel bochten kom je uiteindelijk aan in Ten Post, waar we je bij Restaurant Bij De Molen met je tweewieler op de foto zetten. Na op adem te zijn gekomen mag je weer en route. De tocht eindigt in villadorp Haren, het Wassenaar van het noorden.

Start: McDonald’s, Atoomweg 1, Groningen.
Fotostop: Op zaterdag 29 juli en zondag 6 augustus bij Restaurant Bij De Molen, Eestumerweg 39, Ten Post, tussen 12.00 en 15.00 uur.

De foto’s publiceren we op onze facebookpagina @promotormotome.

Wat is een TankTasTocht?

Een TankTasTocht - in de volksmond ook wel TTT - is een tocht in Nederland of net over de grens. Je hoeft je er niet voor op te geven en deelname is gratis. Je hebt alleen de gpx-route nodig, die op promotor.nl staat. Er- gens onderweg maak ik een foto van je op je motor.

TankTasTocht route in je mailbox?

Om het je gemakkelijk te maken sturen we maandelijks een TankTasTocht nieuwsbrief, met daarin een beschrij- ving van de tocht en de route. Wil je dat ook kun je je opgeven met het formuliertje dat via de url http://bit.ly/2rfxeAP te vinden is.

[ DOWNLOAD DE ROUTE ] [ BEKIJK DE KAART ]

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Difi
Triumph
Bridgestone
Honda
TT Circuit Assen
Caberg
Arai
Bovag
Ducati
Bayard
Dane
Kawasaki
BMW
Nolan
MACNA
Husqvarna
KNMV
Kushitani
Suzuki
HJC
KTM
Indian
Harley-Davidson
Aprilia
Schuberth
Ik wil van mijn motorfiets af
Moto Guzzi
MotoPort