TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Gelderland is voor motorrijders toch wel een van de mooiste provincies. Het is er relatief leeg en gevarieerd. Als je de weggetjes weet te liggen, kun je er nog toeren als pak ‘m beet 50 jaar geleden. Nou maar duimen voor stralende dagen! Kom op, rij mee!

Gelderland met z’n beekjes, heuvels, rivieren en heidevelden. Hoe gevarieerd wil je het hebben? Je zou er voor altijd willen wonen! Daarom, ook voor al die Randstedelingen met plannen, heb ik een TankTasTocht uitgezet als nooit te voren. Deze staat echt in mijn persoonlijke Top 3.

We starten in Zutphen. Als ik zeg Hanzestad weet je genoeg. Ongelooflijk dat al die oude gebouwen bewaard zijn gebleven. Dictator de sloophamer is Zutphen gelukkig vergeten. Dan naar Exel. Daar zul je niet snel verdwalen, het dorpje telt precies vier straten. Volgende stop is Zwiep, voor een kop koffie bij de Witte Wieven. Vraag de uitbater naar het spannende verhaal. In dit deel van Nederland doen ze niet moeilijk over plaatsnamen. De volgende stop is ook al weer zo lekker kort: Beek. Kort maar krachtig. Geldt ook voor mij, want bij Eetcafé SamSam zet ik je op de foto. Na een lekkere hap gaan we verder naar Elten, Herwen en Duiven.

Wat is een TankTasTocht?

Een TankTasTocht - in de volksmond ook wel TTT - is een tocht in Nederland of net over de grens. Je hoeft je er niet voor op te geven en de deelname is gratis. Je hebt alleen de gpx-route nodig. Ergens onderweg maak ik een foto van je op je motor. En die zetten we naderhand op Facebook @promotormotome, waar je ze ook kunt downloaden. Start: McDonalds Zutphen, Hermesweg 10 Fotostop: Op zaterdag 22 en zondag 30 april maart bij Eetcafé SamSam, Sint Jansgildestraat 52, Beek, gemeente Montferland tussen 12.00 en 15.00 uur.

TankTasTocht route in je mailbox?

Om het je gemakkelijk te maken sturen we maandelijks een TankTasTocht nieuwsbrief, met daarin een beschrij- ving van de tocht en de route. Wil je dat ook kun je je opgeven met het formuliertje dat via de url bit.ly/2rfxeAP te vinden is.

Wie wint de tanktastochtbokaal 2017?

Wie deelneemt aan alle TankTasTochten, komt aan het einde van het jaar in aanmerking voor de TankTasTocht Bokaal 2017. Meedoen? Laat op het stoppunt je emailadres bij mij achter. Uit diehards die hebben deelgenomen aan alle TankTasTochten trek ik een winnaar.

[ Download de route ][ Bekijk de route ]

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
TT Circuit Assen
Aprilia
MotoPort
Moto Guzzi
Caberg
Kushitani
KNMV
Husqvarna
Ik wil van mijn motorfiets af
Bovag
Schuberth
Bridgestone
Indian
BMW
Kawasaki
Ducati
Harley-Davidson
HJC
Bayard
Triumph
Nolan
Arai
Dane
Difi
Suzuki
KTM
MACNA
Honda