TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Promotor bij opening Triumph bezoekerscentrum

Triumph Motorcycles opent op 1 november de deuren van een bezoekerscentrum dat fans niet alleen een kijkje achter de schermen gunt, maar ook meeneemt op een reis door 115 jaar motorgeschiedenis.

Het bezoekerscentrum ligt op het fabrieksterrein van Triumph in Hinckley (UK). Het centrum zal per 1 november opengaan. Het bezoeken van de expositie TheTriumph Factory Experience (in het bezoekerscentrum) is gratis. Hier kun je genieten van een nooit eerder vertoonde expositie over het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van de meeste Triumph modellen.

Onderdeel van de tentoonstelling is de beroemdste Triumph uit de filmgeschiedenis; de Triumph Bonneville waarmee Steve McQueen over de met prikkeldraad afgezette grens heen sprong in de film The Great Escape. De motor is speciaal voor de expositie teruggebracht naar zijn originele staat.

Tot de collectie van beroemde motoren behoren ook de allereerste Triumph ooit - de No 1 uit 1902, de Speed Triple die gereden werd door Tom Cruise in Mission Impossible 2 en het laatste prototype van het 2019 Moto2 motorblok.

Naast een bezoek aan het bezoekerscentrum kun je ook rondleidingen boeken in de naastgelegen Triumph fabriek. Tijdens deze rondleiding ervaar je het gehele productieproces, van concept naar ontwikkeling tot de productie en de eindmontage. Hiermee geeft Triumph inzicht in haar unieke en vooruitstrevende proces voor het bouwen van haar motoren.

Verder kun je genieten van een goede kop koffie en lunch in het Triumph 1902 café – de ideale plek om bij te tanken voor je weer naar huis rijdt of je reis vervolgt. Of je geeft nog wat ponden uit in de shop, met unieke merchandise, kleding en souvenirs.

Toegang tot het bezoekerscentrum is gratis. De 90 minuten durende rondleiding door de fabriek dien je vooraf te boeken en kost £15 per persoon. Per 1 november is het bezoekerscentrum open en vanaf vandaag kun je de tickets voor een rondleiding online boeken.

Voor meer informatie over het Triumph bezoekerscentrum en het boeken van rondleidingen, check www.triumphmotorcycles.nl

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Schuberth
Indian
Dane
Suzuki
Bayard
Husqvarna
Ducati
TT Circuit Assen
Harley-Davidson
Aprilia
Kawasaki
Difi
Kushitani
MACNA
HJC
Nolan
Ik wil van mijn motorfiets af
Caberg
KNMV
Triumph
Bridgestone
KTM
MotoPort
Honda
Bovag
Moto Guzzi
BMW
Arai