TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Ryno Motors, is dit een grap?

Het zijn rare tijden. De moderne mensch wil gemotoriseerd op pad. En het maakt niet uit hoe hard, als het maar beter opschiet dan wandelen. Wat heb je dan aan een motor met een wiel?

Jaar of wat geleden waren eenwielige fietsen zo ineens weer populair. Vooral onder jongeren, want ouderen kregen de balanceertruc niet onder de knie. Je kon er ook nare klappers mee maken. We weten niet of Chris Hoffmann een oplossing zocht voor het voorkomen van botbreuken onder ouderen, maar zijn Ryno, een elektrische micro-cycle, zou niet om mogen vallen. 

Zes jaar heeft Hoffmann aan zijn eenwieler gewerkt, die je kunt zien als een kruising tussen een Segway (!) en een motor met automaat. De Ryno heeft twee elektromotoren, die de het inch wiel aandrijven. Verder zit alles erop wat op een motor hoort te zitten: stuur, koplamp, vering, verstelbaar zadel. Zelfs een aansluiting voor je smartphone ontbreekt niet… En na zes uur opladen kun je bijna 25 km vooruit met een topsnelheid van 15 km/u. 

De Ryno kan dus zo de weg op, zou je denken. Of is het ding hetzelfde lot beschoren als de Segway. Laatst zagen we ze nog, als toeristenattractie in Florence waar je ze voor veel geld kunt huren. 

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Caberg
Aprilia
Schuberth
MACNA
Kushitani
BMW
Honda
Arai
HJC
Ik wil van mijn motorfiets af
Harley-Davidson
Ducati
Kawasaki
MotoPort
Indian
Nolan
Dane
Triumph
Suzuki
Bayard
Bovag
KNMV
Bridgestone
KTM
Moto Guzzi
TT Circuit Assen
Difi
Husqvarna