TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Moto Guzzi Open House 2017 in Mandello del Lario

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september viert Moto Guzzi de 50ste verjaardag van de V7 gevierd in Mandello del Lario.

De 2017-editie van Moto Guzzi Open House start op vrijdag 8 september om 15 uur met de opening van het museum en de shop. Op zaterdag 9 september kun je vanaf 9:30 uur de productielijnen, de motorassemblagelijn en de historische windtunnel van Moto Guzzi bezoeken.

De Moto Guzzi Village, in het centrum van de historische fabriek in Mandello, fungeert het hele weekend als het kloppende hart van het festival. Er is muziek, maar je kunt je ook vergapen aan de creaties van de beste Italiaanse customizers. Waaronder de motorfietsen uit de tv-talentenjacht Lord of the Bikes, waarvan het tweede seizoen in Italië door Sky Uno HD wordt uitgezonden.

Vanuit de Village vertrekken de proefritten, waarbij honderden motorrijders de nieuwste modellen van Moto Guzzi op de openbare weg kunnen testen. De hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe V7 III, maar een rit op de vernieuwde V9 Roamer en V9 Bobber is ook mogelijk. Ook kun je proefrijden op de Audace en MGX-21, maar de wachtrij voor deze modellen zal wel tergend lang zijn. 

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Kawasaki
Triumph
KTM
Moto Guzzi
TT Circuit Assen
Ik wil van mijn motorfiets af
Ducati
Kushitani
Dane
Harley-Davidson
HJC
KNMV
Schuberth
MACNA
Nolan
Bayard
Difi
Arai
MotoPort
Indian
Bridgestone
Husqvarna
Caberg
Suzuki
Honda
BMW
Aprilia
Bovag