TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Moto Guzzi Open House 2017 in Mandello del Lario

De 2017-editie van Moto Guzzi Open House start op vrijdag 8 september om 15 uur met de opening van het museum en de shop. Op zaterdag 9 september kun je vanaf 9:30 uur de productielijnen, de motorassemblagelijn en de historische windtunnel van Moto Guzzi bezoeken.

De Moto Guzzi Village, in het centrum van de historische fabriek in Mandello, fungeert het hele weekend als het kloppende hart van het festival. Er is muziek, maar je kunt je ook vergapen aan de creaties van de beste Italiaanse customizers. Waaronder de motorfietsen uit de tv-talentenjacht Lord of the Bikes, waarvan het tweede seizoen in Italië door Sky Uno HD wordt uitgezonden.

Vanuit de Village vertrekken de proefritten, waarbij honderden motorrijders de nieuwste modellen van Moto Guzzi op de openbare weg kunnen testen. De hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe V7 III, maar een rit op de vernieuwde V9 Roamer en V9 Bobber is ook mogelijk. Ook kun je proefrijden op de Audace en MGX-21, maar de wachtrij voor deze modellen zal wel tergend lang zijn. 

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Difi
Ducati
Arai
Husqvarna
Harley-Davidson
Caberg
Moto Guzzi
KTM
Kushitani
HJC
Schuberth
Bridgestone
Kawasaki
Suzuki
Nolan
KNMV
Triumph
Honda
Aprilia
Bovag
MotoPort
TT Circuit Assen
MACNA
Dane
Ik wil van mijn motorfiets af
BMW
Indian
Bayard