TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Klopt die kilometerstand wel?

Kilometerstanden blijven een bron van discussie. Je krijgt er nooit echt zekerheid over en de verhalen over fraude met kilometertellers doemen ook elk motorseizoen weer op. In tegenstelling tot automobilisten - Nationale Autopas - krijgen motorrijders nergens zekerheid. Daarom is Motor Registratie Nederland ook een zeer welkom initiatief. En het werkt simpel.

Je kunt eenvoudig je motorregistratie bijhouden, bijwerken, delen, vrijgeven en koppelen aan advertenties. Volgens motoroccasion.nl - de bouwer van deze applicatie - zou je motor bij verkoop aantrekkelijker en daardoor makkelijker te verkopen zijn. Het kan dan wel zo zijn dat kopers iets meer zekerheid hebben, maar ze zijn wel afhankelijk van de verkoper of die z’n gegevens wel goed heeft bijgehouden.

En… als we slecht denken, werkt het juist geen fraude in de hand. Een motor met teruggedraaide kilometerstand kun je met behulp van de applicatie toch een soort van legitimiteit geven. Onze mebing is dat zo lang er geen onafhankelijke partij is die de boel van afstand in de gaten houdt, ook dit systeem niet waterdicht is. 

Zonder kosten werkt het ook niet. De goedkoopste optie kost €8,90, de duurste €49,-.

Meer info, check motorregistratienederland.nl

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Bridgestone
MotoPort
Arai
Kushitani
Harley-Davidson
TT Circuit Assen
Ik wil van mijn motorfiets af
Triumph
Dane
HJC
MACNA
Ducati
Bayard
KNMV
BMW
Nolan
Difi
Honda
Caberg
Husqvarna
Moto Guzzi
Schuberth
KTM
Bovag
Indian
Aprilia
Suzuki
Kawasaki