TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Ducati Multistrada Enduro Pro 1200, Panigale Tricolore & Harley-Davidson

 

Zekerheid

Waar we ons op mogen verheugen is de Prop versie van de Multistrada Enduro. Dat is al een ruige machine, maar de Pro doet er nog een schepje bovenop, is nog meer offroad waardig. Bij dat laatste is het wel de vraag of de gewone sterveling dat extraatje nog wel uit de Ducati weet te peuren. Maar de wetenschap dat het kan is voor de meesten ook voldoende. Zichtbaar aanwezig zijn de valbeugels van Touratech, de LED schijnwerpers, Pirelli Scorpion banden, de Termignoni titanium uitlaat en het dominerende zwart dat de Pro een heel eigen smoel geeft.   

Mogelijkheid

‘Als het einde het hele verhaal vertelt’ is het thema van een Ducati video. Daarop is een Panigale in Tricolore-trim te zien. En nu heeft Ducati laten weten dat tijdens de WSB in Laguna Seca een nieuw model wordt onthuld. We houden een slag om de arm en houden het op een mogelijke zekerheid.

Gerucht

Op de website van CNBC staat een vierregelig bericht over de plannen van Harley-Davidson met betrekking tot Ducati. Er zou een bod in de maak zijn van 1,5 miljard euro om de boel over te nemen. Zou Harley werkelijk nog zin hebben in en avontuur met een Italiaans merk. De samenwerking met MV Agusta begin dit decennium is ze zeker niet bevallen. Overigens gat er ok een gerucht dat KTM wel zin heeft in een Italiaanse avontuurtje… Dat hoorden we vanmorgen bij een Ducati dealer.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
BMW
Suzuki
Kushitani
Bovag
Ducati
Aprilia
Bridgestone
Husqvarna
HJC
TT Circuit Assen
Ik wil van mijn motorfiets af
Kawasaki
KNMV
Harley-Davidson
Indian
Schuberth
Arai
Nolan
Difi
Triumph
Dane
Honda
MACNA
MotoPort
Moto Guzzi
Caberg
KTM
Bayard