woensdag 24 april 2024

Complete Kawasaki Versys 1000 nog completer door NL Edition-pakket

De Kawasaki Versys 1000 werd door toerrijder Jan Dirk Onrust ooit omschreven als de fijnste allroad voor langeafstanden. Hij kwam met terug van de Noorskaap…

De Kawasaki Versys 1000 is een echte allroad. Op het asfalt voelt de Versys 1000 zich bijzonder thuis, ook al vanwege de 120 pk sterke viercilinder in lijn. Offroad kan, maar voor de gemiddelde motorrijder moet niet moeilijker worden dan een gravelweg.

De Versys 1000 zit vol technische toepassingen zoals Traction Control, Power Modes, Assist & Slipper Clutch, ABS en een geïntegreerde versnellingsindicator. Om de goede lange afstand eigenschappen van de Kawasaki Versys 1000 te benadrukken, leverde Kawaswaki Nederland de Versys 1000 in Nederland ook als Tourer Edition. Zonder meerprijs zijn Monokey geïntegreerde zijkoffers (inclusief luxe binnentassen) op, handkappen, tankpad en een middenbok standaard. Dat alles maakte de Versys 1000 al heel compleet. Maar om de keuze nog moeilijker te maken, doet Kawasaki er nog een schep bovenop.

Voor de meest veeleisende motorrijders introduceert Kawasaki het NL Edition pakket. Dit pakket combineert de populairste accessoires en dat maakt de Versys 1000 nog completer. Het NL Edition pakket kost €799,- extra en bestaat uit:

• Monokey Topkoffer in kleur

• LED mistlampen

• Frame beschermers

• Navigatiesteun

De 2018 Versys 1000 is verkrijgbaar vanaf € 14.299,- en is leverbaar in het Zwart (Metallic Flat Spark Black), afgewerkt met een sportieve groene striping, Rood (Candy Fire Red) en als SE in Lime Green (Candy Lime Green) met zeer fraaie zwarte graphics.

De Versys 1000 en staat nu klaar voor een proefrit bij de Kawasaki dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen