vrijdag 19 april 2024

Brembo 19RCS Corsa Corta: hoofdremcilinder met ride modes

Brembo presenteert de 19RCS Corsa Corta, een unieke, radiale hoofremcilinder die zowel op straat als op het circuit presteert dankzij diverse instelmogelijkheden.

Zo zijn de vrije slag en het aangrijppunt met een draaiknop in een Normal, Sport of Race modus in te stellen. Verder is de hoofdremcilinder voorzien van het Brembo RCS (Ratio Click System), waarmee de hefboomverhouding en daarmee de progressiviteit van de remdruk-opbouw wordt veranderd. Doordat beide instellingen afzonderlijk van elkaar te configureren zijn, zijn er 6 mogelijke combinaties waarmee je het gevoel kunt creëren dat het best bij de omstandigheden of bij je rijstijl past.

De 19RCS Corsa Corta is gefreesd uit gesmeed aluminium en voorzien van een harde, geanodiseerde coating en kost € 363,-.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen