TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

2018: race-ready Kawasaki Ninja ZX-10RR

Net nadat Jonathan Rea zijn derde World SBK titel op rij binnen heeft gesleept introduceert Kawasaki de 2018 Ninja ZX-10RR, een unieke race ready Superbike die geschikt is voor zowel het circuit als de openbare weg!

De exclusieve Ninja ZX-10RR gaat gehuld in de kenmerkende “Winter Test” kleuren van het Kawasaki Racing Team en zit boordevol hoogwaardige upgrades die maximale prestaties mogelijk maken voor zowel een professionele coureur als een gewone rijder. Als eerste werd het hart van de Ninja ZX-10RR aangepakt door de klepstoters te voorzien van een DLC coating voor minder frictie en werden de carters extra verstevigd. Verder werd de cilinderkop aanpast, waardoor er direct “hete” nokkenassen geplaatst kunnen worden. De KQS Kawasaki Quick Shifter werd uitgebreid en kan voor zowel op- als terugschakelen gebruikt worden.

Het chassis kreeg een enorme upgrade in de vorm van gesmede aluminium Marchesini wielen die het onafgeveerde gewicht aanzienlijk verlagen. Voor de remmen werd er gekozen voor de absolute top, namelijk Brembo M50 monobloc remklauwen, gegroefde Brembo schijven en een radiale Brembo rempomp met gevlochten remleidingen. De revolutionaire Showa BFF voorvork en horizontaal geplaatste achterschokdemper bieden vele instelmogelijkheden voor een ideale setting.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Harley-Davidson
Caberg
Ducati
MACNA
Suzuki
Kawasaki
Moto Guzzi
Husqvarna
Difi
Kushitani
Dane
Bayard
Honda
BMW
HJC
Schuberth
Bovag
Nolan
KTM
MotoPort
Arai
Bridgestone
TT Circuit Assen
Indian
Ik wil van mijn motorfiets af
KNMV
Triumph
Aprilia