TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 


2017-kawasaki-ninja650-vs-z650.jpg

Al geruime tijd geeft Promotor zogenaamde Rijvaardigheidstrainingen. Zowel op het Test- en Trainingscentrum in Lelystad, als op het Safety Experience Center in Rosmalen. Beide zijn moderne verkeersveiligheidscentra in Nederland en zijn tevens de grootste centra voor voertuigbeheersing en verkeersveiligheid. Promotor richt zich met haar motortrainingen met name op het verhogen van de veiligheid. Hiervoor heeft Promotor in samenwerking met motortrainer Jan Kremers een viertal trainingen ontwikkeld.

Training 1

Veel motorrijders rijden soms lange tijd niet, maar krijgen na een aantal jaren toch weer de kriebels om te gaan motorrijden. Hiervoor is de Promotor Openbare Wegtraining. Op de openbare weg krijg je op een rustige en veilige manier een opfristraining zodat je weer vertrouwd raakt met je motor.
[ Openbare wegtraining ]

Training 2

Voor de meer ervaren motorrijder die al een tijdje rijdt, is er de Promotor Motortraining Gevorderden. In deze training liggen het niveau en de snelheden (iets) hoger. Nieuw in deze training is ook het (anti-)slip deel: op motoren met zijwielen ga je ook oefenen met blokkeren van voor- en achterwiel. Ook ervaar je op het slipvlak het verschil tussen een motor mét en een motor zonder ABS.
[ Motortraining voor Gevorderden ]

Training 3

De derde training is de Promotor sliptraining. Het ochtenddeel is vooral gericht op de beheersing van de motor, maar nu op een echt hoog niveau. In de middag gaan we uitgebreid oefenen met remmen, slippen en bochten rijden.
[ Sliptraining ]

Training 4

Lang niet alle ongelukken gebeuren omdat de motorrijder zijn motor niet onder controle heeft. In het verkeer is het veel meer de slechte zichtbaarheid van de motorrijder en de onbekendheid van het overige verkeer met motorrijders die de oorzaak vormen van ongevallen. In de Promotor Regentraining gaat het vooral om verkeersinzicht, anticiperen, risicovermijding en rijden in de regen.
[ Regentraining ]

Promotor Toeren & Trainen

We zitten alweer dik in de lente. De eerste toertochten hebben we verteerd. Mogelijk dat je na afloop van zo’n tocht dacht dat de sleet na een winter niks doen toch in je rijtechniek is geslopen. Overweeg een Promotor Bergtraining, da’s toeren & trainen ineen.

Promotor Toeren & Trainen zijn driedaagse cursussen of toeristische motorroutes in Luxemburg, Teutoburgerwoud, Ardennen, Weserbergland of Dolomieten. De trainingen starten dan ook afhankelijk van de bestemming op verschillende locaties. Je overnacht in een hotel waar je je motor veilig kunt opbergen. Kleine groepjes Tijdens de training gaat veel aandacht uit naar de manier van bochtenrijden.

Onderweg stop je dan ook geregeld voor tekst en uitleg. Het is geen race! De afstanden zijn goed te doen, dus ook voor de beginner zal de Promotor training geen belemmering zijn. De groepjes zijn klein, maximaal zes deelnemers per instructeur.

Bestemming

Datum

2-pk kamer

1-pk kamer

[ Luxemburg ]

3 t/m 5/8

€345,-

€58,-


[ Teutoburgerwoud ]

27 t/m 29/4

€335,-

€30,-

22 t/m 24/6

[ Ardennen ]

18 t/m 20/5

€345,-

€58,-

6 t/m 8/7

[ Weserbergland ]

25 t/m 27/5

€335,-

€30,-

8 t/m 10/6

20 t/m 22/7

[ Dolomieten ]

17 t/m 24/9

€685,-

€165,-

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Bridgestone
Arai
Husqvarna
Schuberth
MACNA
BMW
Caberg
Moto Guzzi
Suzuki
Kawasaki
Ducati
Nolan
Bayard
MotoPort
Ik wil van mijn motorfiets af
HJC
Bovag
Indian
Triumph
Kushitani
Harley-Davidson
KTM
Dane
TT Circuit Assen
Difi
Aprilia
KNMV
Honda