vrijdag 29 maart 2024

TABAC fragrances & shaving titelsponsor van Classic GP Assen 

Mäurer & Wirtz verbindt in 2023 het merk TABAC fragrances & shaving, al vele jaren een vertrouwd merk voor mannen, aan de Classic GP Assen die van 8 tot en met 10 september op het TT-circuit Assen plaatsvindt. Tijdens de TABAC Classic GP Assen komen auto´s en motorfietsen met een revolutionair raceverleden in actie in de ´Cathedral of Speed´, waar al bijna een eeuw lang de TT-races plaatsvinden.

Voormalig TT-winnaar en MotoGP Legend Randy Mamola naar Classic GP Assen

TABAC Classic GP Assen 8 – 10 september

Legendarische Formule 1-bolides, klassieke ‘touring cars’, iconische sportwagens en onvergetelijke grand prix-motoren zijn van 8 t/m 10 september te bewonderen in de ‘Cathedral of Speed’ tijdens de TABAC Classic GP op het TT Circuit Assen. Kaarten zijn in de voorverkoop met korting verkrijgbaar vanaf €15,- voor de vrijdag, €30,- voor de zaterdag of zondag, tot €49,50 voor een weekendkaart. 

Voor meer info: www.classicgp-assen.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen