TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe Aflevering 47

Een oude bekende op de brug, een kwiek potje sturen in Marbella en een vraagteken op twee wielen

Kent u deze nog? De Moto Guzzi V50 NATO? Menig dienstplichtig motorrijder heeft deze motorfiets wellicht als les- of dienstmotor mogen ervaren. Deze week bekijken wij een zeer bijzonder opgetuigd exemplaar op de brug bij motorkeurmeester Erik van Lent. Waarom de huidige eigenaar deze motorfiets heeft gekocht en in welke staat deze motorfiets is zie je in deze aflevering. Naast uiteraard het nodige testgeweld, dat we deze week ook hebben uitgevoerd in zuidelijk Europa. Joost nam de nieuwe Harley-Davidson Street Rod mee voor een kwiek potje toeren rond Marbella. Als eerste valt op dat deze in India vervaardigde motorfiets er een stuk beter uit ziet en tevens beter afgewerkt is als de eerste, inmiddels vier jaar geleden geïntroduceerde Street 750. Maar hoe hij zich gedraagt op de straat? Joost mag het weten! Is het een scooter? Is het een motorfiets? Nee, het is de Honda X-ADV! Bart buigt zich over de vraag wat deze creatie op twee wielen nou precies is. En of de stelling ‘Fun to Ride’ die Honda hanteert echt van toepassing is op deze Honda van Italiaanse hand… SUV of suf?

Moto Guzzi V50 NATO:

Kent u deze nog? De Moto Guzzi V50 NATO? Menig dienstplichtig motorrijder heeft deze motorfiets wellicht als les- of dienstmotor mogen ervaren. Deze week bekijken wij een zeer bijzonder opgetuigd exemplaar op de brug bij motorkeurmeester Erik van Lent. Waarom de huidige eigenaar deze motorfiets heeft gekocht en in welke staat deze motorfiets is zie je in dit item.

Harley-Davidson Street Rod:

Joost nam de nieuwe Harley-Davidson Street Rod 750 mee voor een kwiek potje toeren rond Marbella. Als eerste valt op dat deze in India vervaardigde motorfiets er een stuk beter uit ziet en tevens beter afgewerkt is als de eerste, inmiddels vier jaar geleden geïntroduceerde Street 750. Maar hoe hij zich gedraagt op de straat? Joost mag het weten!

Honda X-ADV:

Is het een motorfiets? Nee, het is de Honda X-ADV! Bart buigt zich over de vraag wat deze creatie op twee wielen nou precies is. En of de stelling ‘Fun to Ride’ die Honda hanteert echt van toepassing is op deze Honda van Italiaanse hand… SUV of suf?

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
MACNA
TT Circuit Assen
Schuberth
Arai
Aprilia
Indian
HJC
Suzuki
Husqvarna
Ducati
Bayard
Kawasaki
Nolan
KTM
Kushitani
BMW
Bovag
KNMV
Ik wil van mijn motorfiets af
Honda
MotoPort
Difi
Moto Guzzi
Harley-Davidson
Caberg
Bridgestone
Dane
Triumph