TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe Aflevering 15

Rullend rubber, Assen anders en manisch mobiel

Toertip TT circuit

Is de Kathedraal van het Noorden voorbehouden aan onverschrokken GP- en Superbikecoureurs? Welnee, sinds jaar en dag wordt er een keur aan trainingen georganiseerd op alle niveaus. Extra speciaal beloofde de circuitdag te worden van het toeristisch georiënteerde tijdschrift Promotor. Wat te verwachten? BMW RT’s, scooters, choppers en gifgroene kledij? Wij erop af!

Race naar Mokum

Je werkt op een schilderachtig industrieterrein in Eemnes en hebt een afspraak bij het Rijksmuseum. Wat is de meest efficiënte en snelste manier om daar te geraken? Bart greep een Maxsym 400 motorscooter, Joost een 125 cc. Vervolgens gooiden we een Volvo in de strijd plus de nodige treinen en bussen. Tot overmaat van ramp bleek er geen file te bekennen en kreeg de trein- en busreiziger nog een halve verkering op de koop toe! En wie was er het eerst?

Rullend & rollend rubber

Rond, zwart en rubber; drie waarheden als een koe als het gaat om banden. Maar achter het rollend en rullend rubber gaat een ongekende technologie schuil waar je nauwelijks weet van hebt. Met die high tech zullen we je niet vervelen; in plaats daarvan gingen we met Bridgestone mee naar Portugal om lekker te scheuren op de nieuwe T30 Evo en A40 Adventure-band.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Harley-Davidson
MACNA
Schuberth
Ducati
BMW
Aprilia
Husqvarna
Suzuki
Difi
Bridgestone
Caberg
KTM
TT Circuit Assen
Kawasaki
Bayard
Nolan
Ik wil van mijn motorfiets af
Dane
Indian
HJC
KNMV
Kushitani
Arai
Triumph
MotoPort
Bovag
Moto Guzzi
Honda