TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe aflevering 6 2014

Kun je je de tijd nog herinneren dat sex veilig was en motoren gevaarlijk...

Hoewel ook wij inmiddels in het aardedonker aanschuiven in de files en het wegdek verraderlijk glibberig begint te worden op twee wielen, brengt MotoMe de bekende warme zon op je beeldscherm en in je gemoed. De zesde aflevering van het documagazine over motorrijden en –rijders, louter te bewonderen via de digitale snelweg, presenteert deze vrijdag 14 november:

De onontkoombare Zwarte Cross, goed voor 180.000 bezoekers. Maar in plaats van ons – zoals in de gebruikelijke media - te focussen op Jellinek-fähige taferelen en vermeende domme boeren, toog MotoMe er met de volgende vraag naar toe: hoe ‘cross’ is de Zwarte Cross nog? Is motorpassie nog voelbaar of wordt het verdrongen door kermis, muziek, merchandising en marketing?

Een pot stevig gassen met de EBR1190RX, het laatste product van de even geniale als gestoorde mafkees Erik Buell. De ouwe Yankee rocker staat weer stevig met de hakken in het asfalt gegraven en boort zich opnieuw in het segment der racy V-twins. Tijd voor een racerit met Amerika’s superbike-trots op het fraaie circuit van Laguna Seca. Eh pardon: Lelystad.

De Show van Milaan, ook wel Eicma, deel 1. Traditiegetrouw vlogen de weggetrokken satijnen doeken ons om de oren en maakten de onthullingen van nieuwe motoren alle teasers tot waardeloze verleden tijd. In onze eerste speurtocht concentreren we ons op de opmerkelijke renaissance van de hypersports en de revival van Britse klassieke merken.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
BMW
MACNA
Kushitani
KTM
Husqvarna
Kawasaki
Triumph
Bovag
Harley-Davidson
HJC
KNMV
Ik wil van mijn motorfiets af
Difi
Arai
Ducati
Nolan
Indian
Dane
Suzuki
TT Circuit Assen
MotoPort
Schuberth
Moto Guzzi
Honda
Bridgestone
Bayard
Aprilia
Caberg