TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe aflevering 5 2014

Motorrijden: Met zijn allen of alleen?

Potverdrie, er is weer een week verstreken en het weekend staat voor iedere deur. Hoog tijd voor alweer de vijfde MotoMe! Het documagazine over motorrijders en motorfietsen brengt je deze week van Werkendam via Bologna en Amersfoort naar het buitengebied van Londen met de volgende onderwerpen:

Een wervelende test van de Triumph Street Triple R, de beste triple na Westmalle. We kunnen je niet garanderen dat we ons overal keurig aan de regels hebben gehouden, maar daar is deze 675 de motor ook niet naar.

Een inwijding in de mysterieuze wereld van vering en demping. Met iets inzicht in de materie stuur je beter en veiliger, dus fijner. Samen met de VFR Club togen we naar Hyperpro.

Er kan maar één fabrikant aan de Via Cavalieri Ducati in Bologna zitten. De buitenkant van de Ducati-fabriek was ons niet goed genoeg, vandaar dat we er ons naar binnen werkten om het productieproces van de Monster 821 te volgen.

Is lid worden van een motorclub een verrijking van je leven? Wij zochten het uit: Kouwe klauwen en stamppot stonden op het menu bij de laatste rit van het Rock City Chapter van de Harley Owners Club. Dat de toer onder tropische omstandigheden werd verreden, mocht de pret van het groepsgevoel allerminst drukken.

Naar goed gebruik kenmerkt ook deze vierde MotoMe zich door een bruisende cocktail van ongezouten onafhankelijkheid, ongecompliceerde authenticiteit en een mespunt relativering.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Harley-Davidson
Caberg
Arai
Aprilia
BMW
Husqvarna
Ducati
Dane
Bovag
KTM
HJC
Kushitani
Nolan
Honda
Triumph
KNMV
Suzuki
Moto Guzzi
Difi
Kawasaki
TT Circuit Assen
Ik wil van mijn motorfiets af
Bayard
Schuberth
Indian
Bridgestone
MotoPort
MACNA