TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe aflevering 10 2014

Dank aan alle trouwe kijkers van MotoMe!

Deze tiende aflevering van MotoMe is helemaal het einde. Behalve in die zin dat het de allerlaatste aflevering van jouw en ons gemotoriseerde documagazine zou zijn; de voorbereidingen voor seizoen 2015 zijn namelijk al weken in volle gang. In welke gedaante en frequentie MotoMe volgend jaar zal terugkeren, weten we zelf nog niet eens omdat jullie laaiend enthousiaste reacties en (soms) constructieve kritiek ons compleet overvallen hebben. Maar met absolute zekerheid weten we dat de hoofdingrediënten wederom zullen bestaan uit smeulende passie, authenticiteit, tegendraadsheid, een vleug relativering en ongezouten onafhankelijkheid.

MotoMe van dit seizoen 2014 sluiten we af in grootse en meeslepende stijl:

  1. …en ineens sta je helemaal in Miami, Florida! De reden is al uniek genoeg: als een van de zeer weinige Europeanen rijden we de Harley-Davidson LiveWire, de elektrische machine uit Milwaukee die wereldwijd in alle media stof deed opwaaien. Een Harley zonder de beroemde decibellen en ‘good vibrations’, hoe voelt, smaakt, proeft, ruikt en vooral: rijdt dat?

  2. vele jaren geleden bestond beschermde motorjeans uit een spijkerbroek met ingenaaide schuursponsjes. Inmiddels is beschermde jeans een serieuze industrie geworden met alle soorten, maten, geuren en kleuren. Maar houdt ‘Kevlar protected’ jeans zich bij een val beter dan een onbeschermde broek? Men neme een BMW zescilinder, een touw, een Draggin Jeans, een broekie van America Today en een stuntman. Ojee.

  3. de proeftuin van de doorgewinterdheid. Als er nog mensen zijn die zich afvragen hoe jongeren op een motorfiets te krijgen, zie dan eens hoe de Junior Riding Experience van Dakar-rijder Bryan Zuidinga en Sabine Koens dit aanpakt. Ben er getuige van hoe piepjonge, post-embryonale guppies zich bekwamen in het rijden op heuse motorfietsen. En een lol dat ze hebben!

En meer:

‘we zijn er nu toch…’, dachten we. Dus we presenteren de aflevering vanaf twee bij Peterson’s Harley-Davidson in Miami South geleende Street Glides terwijl we een potje eiland hoppen over de ‘Keys’ tot op een steenworp afstand van Cuba. Een droomtrip, zal ook iedere supersportrijder moeten beamen. En verhongeren zul je er niet.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Arai
BMW
Bayard
MACNA
Aprilia
Kushitani
MotoPort
Ducati
Harley-Davidson
Bridgestone
Kawasaki
Difi
KTM
Nolan
Caberg
Suzuki
Schuberth
Triumph
KNMV
Dane
Indian
Bovag
Husqvarna
TT Circuit Assen
Moto Guzzi
HJC
Honda
Ik wil van mijn motorfiets af